[checkoutwc_cart]

Frys i små tern - og spar tid i hverdagen

Cuubis er et køkkenredskab, som er perfekt til at fryse f.eks. løg, bær, pesto og babymad ned i små ensartede tern. Kun fantasien sætter grænser.

Tids-besparende
Uden skadelig kemi
Reducerer madspild

Sådan bruger du Cuubis

OPSKRIFTER

Vi har samlet alt, du skal bruge for at komme godt igang

Det siger vores kunder

Anna Schønning
Trustpilot
Læs mere
Simpelthen et fantastisk produkt!! - jeg elsker at min fryser er spækket med lækker hjemmelavet mad til baby, fordi systemet er så smart. Det tager vitterlig ingen tid at lave maden og det får min "god mor" samvittighed til at gro gevaldigt!
Tobias rosendahl
Trustpilot
Læs mere
Super god kvalitet Jeg har bestilt flere gange fra cuubis, og jeg er rigtig tilfreds med produkterne. Det er en super god kvalitet og nemme at rengøre. Jeg har aldrig oplevet problemer.
Lise Sydendal
Trustpilot
Læs mere
Genialt koncept med små ensartede tern og lækker kvalitet af produkterne! Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke kan undvære mit kit fra Cuubis. Jeg elsker at lave mad/mos til min lille pige, hvor Cuubis gør det nemt både at fryse det ned og at tilpasse en portion til dagen, når det skal tø op igen.
Line Wulff Buch
Facebook
Læs mere
Genialt koncept! Især til baby mad. Modtog mine to styks Cuubis lynhurtigt og det virker bare.
Tidligere
Næste

Foto: DITTEBLOG

Made In Denmark

Cuubis bliver produceret lidt uden for Randers hos Søren Kristoffersen Form & Plast

Blog