[checkoutwc_cart]

Hvilke poser kan bruges i Cuubis?

Vi vil her gerne præsentere, hvilke poser man kan bruge i Cuubis ud over dem, vi har i webshoppen. Alle poserne er selvfølgelig fødevaregodkendte og egnet til frys:

Hvis du kender til andre poser, der kan anvendes, hører vi gerne fra dig på info@cuubis.dk eller i kommentarfeltet nedenfor.

IKEA ISTAD poser 1,2 liter

Dobbeltposepakken indeholder 2,5 liters poser på 24×26,5 cm og 1,2 liters poser på 20,5×20,5 cm, 25 stk. af hver. Poserne på 1,2 liter passer næsten perfekt i Cuubis. De har dobbelt lynlås, hvilket gør dem meget tætte og lette at forsegle, ligesom vores originale Cuubis-poser. ISTAD poserne er fremstillet af plast, der indeholder mindst 20% fornybare materialer, herunder sukkerrør. OBS: Kan tåle temperaturer op til 50˚. Afkøl derfor indholdet før brug.

4L fryseposer

Den billigste posemulighed er 4 liters fryseposer, som passer perfekt i bredden og kan købes i alle dagligvarebutikker.
Er det en mos man skal fryse, kan man folde posetoppen ind i Cuubis, bruge en poseklemme eller binde knude. Er det væske som f.eks. vand/kaffe anvendes en AnyLock/Magic Sealing Stick til at forsegle posen i toppen, disse kan købes flere steder på nettet.

Coop Quick-luk poser med lynlås 1 liter

Posepakken indeholder 30 stk. 1 liters poser på 21×17,8 cm. De har dobbelt lynlås. Poserne er fremstillet af plast (LD-PE). Poserne er pga. størrelsen perfekte til små portioner eller hvis man har en lille rest tilovers. OBS: Kan tåle temperaturer mellem -40° til +90°. Afkøl gerne indholdet let før brug for at sikre en passende temperatur.

Rema 1000 poser med lynlås 1 liter

Dobbeltposepakken indeholder 2 liters poser på 22×23,5 cm og 1 liters poser på 20,4×18,5 cm, 20 stk. af hver. De har dobbelt lynlås. Poserne på 1 liter kan anvendes i Cuubis og er pga. størrelsen perfekte til små portioner eller hvis man har en lille rest tilovers. OBS: Kan tåle temperaturer mellem -40 °C til +40 °C, så det er vigtigt at afkøle indholdet før brug.

Picture of Skrevet af: Pia Poulsen

Skrevet af: Pia Poulsen

Opfinder og ejer af Cuubis ApS

10 tanker om “Hvilke poser kan bruges i Cuubis?

 1. Jeg synes det har været svært at vurdere hvor meget mos/grød der skal i posen for at lukke den og uden at undgå at det splatter ud over det hele. Hvis man f.eks. Har en 1 liters zip pose fra ikea hvor mange dl. Vil i så anbefale man kommer i posen inden man klemmer cuubis sammen?

  1. Hej Christina
   Hvis du bruger Ikea’s hvide Istad poser på 1,2 L kan du fylde ca. 2 dl i posen, undgå at lave luftbobler og luk lynlåsen omhyggeligt, læg lynlåsen i toppen oven over logoet, hvor der er lavet plads i Cuubisformen til den
   Så skulle du gerne få et godt resultat
   I vores Cuubisposer og i alm. 4L fryseposer kan man fylde 2,5 dl i
   Håber det besvarer dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at kontakte os igen.
   Go’ aften.
   Vh. Pia

   1. Hej Pia
    Hvordan er det med kemien. Er poserne uden ftalater og bisphenol A? Synes ikke at kunne læse om det nogle steder. På forhånd tak.
    Vh. Annika

    1. Hej Annika
     Mange tak for din besked. Og ja, de er helt uden skadelig kemi, og de er fødevaregodkendte.
     Bedste hilsner
     Cuubis/Pia

 2. Kan jeres poser genbruges?

  1. Hej Louise
   Tak for dit spørgsmål 🙂
   Nej, vores poser er engangsposer og kan derfor ikke genanvendes.
   Bedste hilsner
   Cuubis/Pia

 3. Er alle poser nævnt o artiklen egnet og godkendt til babymad ift skadelig stoffer og kemien?

  1. Hej Nadin,

   Tak for dit spørgsmål 🙂

   Ja, de er helt uden skadelig kemi, og de er fødevaregodkendte.

   Bedste hilsner
   Cuubis/Pia

 4. Skal mosen bare i micooven, når det er frysende?

  1. Hej Tine,

   Tak for dit spørgsmål

   Til fødevarer som kræver en opvarming bruger vi selv en mikrobølgeovn eller en lille kasserolle.

   Du kan også sagtens lægge f.eks. et tern frugt mos oven på varm havregrød og lade det smelte i grøden, ternet smelter forholdsvis hurtigt og så hjælper det med at køle grøden af.

   Ønsker du at servere frugtmos koldt, så kan man sagtens lægge frugtmosen i en lufttæt beholder og tø det op i køleskabet.

   Håber det besvarede dit spørgsmål, ellers er du altid velkommen til at kontakte os igen

   Mvh.
   Cuubis/Steffen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *