Ærtehummus

Det er skønt med hjemmelavet smørepålæg til babys madder, hvis man trænger til lidt variation fra torskerogns- og makrelsalaten 😄
Ærtehummus er en lækker grøn pendant til den lyse hummus og smager fantastisk på et stykke rugbrød som her eller som dyppelse.
Guldklumpen kunne ikke helt vente – swipe for billede 😍

Til 1 Cuubis-pose (+ lidt ekstra):
• 400 g frosne ærter
• 1-2 spsk tahin
• 2 spsk oliven- eller rapsolie
• 1-2 fed hvidløg
• saft fra 1/2 citron
• 1 tsk stødt spidskommen
• vand

Giv de frosne ærter et kort opkog og køl af. Blend med de resterende ingredienser pånær vandet og tilsæt vand til konsistensen er som ønsket. Fyld i Cuubis-pose til fyldestregen (eller anden pose) og læg i Cuubis-formen og på frys. Så har du lækre, smagfulde ‘pålægstern’ til din babys brød – husk at tø dem op i god tid i køleskabet 💚
(Opskriftsinspiration fra @emmamartiny ✨)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

da_DKDansk