Flødekaramel & Havsalt – Sukkerfri bolcher

kr. 49,00 inkl. moms

Cremet flødekaramel tilsat en lille spids havsalt. Saltet er med til at forstærke smagsoplevelsen. Her får du den ægte oplevelse af flødekaramel i et sukkerfrit bolche, der ikke klistrer og sætter sig i tænderne, som karameller normalt gør. Kun naturlige aromaer og farvestoffer. Sødet med ekstrakt fra steviaplanten.

2 på lager

Beskrivelse

Yderligere information

Bolcherne med flødekaramel og havsalt er – ligesom Bolcheværks andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. Bolcherne indeholder også kun naturlige aromaer og farvestoffer.

Når du køber Bolcheværks bolcher med flødekaramel og havsalt, får du 100 gram ren fornøjelse og god smag. Bolcherne er oplagte både som hverdagsforkælelse, som et sundere alternativ til fredagsslik og som værtindegave. Forkæl derfor enten dig selv eller én, du har kær, med de lækre, sukkerfrie bolcher med flødekaramel og havsalt.

Yderligere information

Vægt 0,121 kg
Størrelse 3,4 × 8 × 18 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flødekaramel & Havsalt – Sukkerfri bolcher”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor er det en god idé at fryse babymad

Babymad kan holde sig ca. tre dage på køl, men en hel måned i fryseren ved -18 grader. Så du forlænger holdbarheden på din babymad ved at bringe fryseren i spil og på den måde mindsker du madspild.

Frys babymad let med Cuubis

Med den smarte form fra Cuubis kan du forme poser med mos, så de bliver til små tern. Du fylder blot poserne med babymad, lægger dem i formen, og efter få timer i fryseren har du poser med 25 fine tern, der hver svarer til en stor spiseske. Nu kan du nemt snuppe tern og mikse frit fra fryseren, når der skal god, hjemmelavet babymad på bordet.