[checkoutwc_cart]

BIO Den gode start – Smoothie

kr. 239,00kr. 295,00 inkl. moms

Cuubis er den perfekte makker til smoothie elskeren på en varm sommerdag. Lav nemt smoothies med potionsopdeling.

Cuubis er et køkkenredskab, som bruges til at fryse fødevarer ned i ensartede portionstern. Babymos, pesto, ingefær… Kun din fantasi – og køleskabets indhold – sætter grænser! Cuubis er både dansk designet og produceret.

Se hvordan man bruger Cuubis her

Fødevaregodkendte BIO Fryseposer og fremstillet af sukkerrør. Alle vores poser er bedst egnet til mos og lignende konsistenser. Ved brug af flydende væsker kan der forekomme en smule lækage.

Der kan være ca. 2,5 dl i hver pose. Der er en fyldestreg, der viser, hvor posen kan fyldes til, når den er åben, og man løfter den lidt op fra bordet.

OBS: Fryseposerne kan tåle temperaturer op til 40˚. Afkøl derfor indholdet før brug.

Se produktinformation fra leverandøren her

Bio-Permanent Marker Edding 21 Ecoline

Blækformularen er vandafvisende, tørrer hurtigt og afgiver næsten ingen lugt under anvendelse.

Blækformularen er helt fri for opløsningsmidlet xylen. Du får med andre ord den høje kvalitet du er vant til, der samtidig er det miljørigtige alternativ til konventionelle permanent markers.

Hos Cuubis leverer vi din pakke indenfor 1-3 hverdage. 

Du har hele 30 dage til at returnerer, hvis du ikke skulle være tilfreds med din Cuubis. 

Når du køber en Cuubis, støtter samtidig også dansk iverksætteri. Cuucis er produceret og udviklet her i Danmark. Cuubis kan bruges igen og igen, og med de gode BIO nedbrydelige poser passer du samtidig på miløjet. 

Mere end +10.000 tilfredse Cuubis-kunder

Vi er meget taknemmelige for alle, der har valgt at støtte vores danske opfindelse, og vores Trustpilot-score på 4.8 ud af 5 ⭐️’er er et stort skulderklap fra dem.

Det har aldrig været nemmere at lave smoothies

Foodprep din smoothie hele sommmeren og nyd en nem smoothie uden den store oprydning. Put 2 af dine smoothie cubes i en blender med en Dl mælk eller to. Værgo, der er serveret. 

Sådan fungerer Cuubis

Dansk design og produktion

Når du køber en Cuubis støtter du dansk iværksætteri og innovation. Pia Klitgaard brænder for at gøre en forskel, også i de små tern.