[checkoutwc_cart]
Hokkaidomos til baby

Hokkaidomos til baby

Hokkaido har den smukkeste farve og så er det også lidt sødt i smagen – det er altså en dejlig mos til baby 🧡
Prøv den! 😉

Hokkaidomos (til 1 Cuubis-pose)
• ca. 1/4 stort hokkaido

Rens, skræl og skær hokkaidoen i grove tern. Kog møre, hæld vandet fra og blend til ønsket moskonsistens. Køl af og fyld i Cuubis-posen til fyldestregen og læg derefter i formen. Læg på frys og fjern formen når mosen er frosset til tern.

Derfor er det en god idé at fryse babymad

Babymad kan holde sig ca. tre dage på køl, men en hel måned i fryseren ved -18 grader. Så du forlænger holdbarheden på din babymad ved at bringe fryseren i spil og på den måde mindsker du madspild.

Frys babymad let med Cuubis

Med den smarte form fra Cuubis kan du forme poser med mos, så de bliver til små tern. Du fylder blot poserne med babymad, lægger dem i formen, og efter få timer i fryseren har du poser med 25 fine tern, der hver svarer til en stor spiseske. Nu kan du nemt snuppe tern og mikse frit fra fryseren, når der skal god, hjemmelavet babymad på bordet.

Jordbær/æblemos til baby

Jordbær/æblemos til baby

Jordbær/æblemos til baby Vi har også kreeret en ny opskrift på en jordbær/æblemos, som smager fantastisk såvel på babys morgengrød som mors skyr. Og hvis

Læs mere »
Blomkålsmos til baby

Blomkålsmos til baby

Blomkålsmos til baby Blomkålsmos er en dejlig ‘begyndermos’ når baby skal igang med fast føde, da den er mild i smagen, let fordøjeligt og rig

Læs mere »