Hindbær & lakrids Bolcher

kr. 49,00 inkl. moms

3 på lager

Solmodne hindbær kombineret med salmiaklakrids. Bolcherne indeholder stærkt lakridspulver. Kun naturlige aromaer og farvestoffer. Sødet med ekstrakt fra steviaplanten.

Yderligere information

Kombinationen af solmodne hindbær og salmiaklakrids får alt ved disse bolcher til at gå op i en højere enhed. Den søde bærsmag i skøn forening med den stærke lakrids gør, at bolcherne harmonerer og når langt omkring på smagsspektret. I bolchets midte finder du en sand lakridseksplosion af lækkert salmiakpulver, som også er helt sukkerfrit.

Bolcherne med lakrids og hindbær er – ligesom Bolcheværks andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. Bolcherne indeholder også kun naturlige aromaer og farvestoffer.

Når du køber Bolcheværks bolcher med hindbær og lakrids, får du 100 gram ren fornøjelse og god smag. Bolcherne er oplagte både som hverdagsforkælelse, som et sundere alternativ til fredagsslik og som værtindegave. Forkæl derfor enten dig selv eller én, du har kær, med de lækre, sukkerfrie bolcher med hindbær og lakrids.

Klarna-Cuubis
Betala med Klarna

Du kunne også være interesseret i...

  • Kiwi & lakrids Bolcher

    kr. 49,00 inkl. moms
    Tilføj til kurv

Yderligere information

Vægt 0,121 kg
Størrelse 3,4 × 8 × 18 cm
Varenummer 202 Kategori