14 dages gratis retur

Vi tilbyder 14 dages gratis retur på alle ordre som min. indeholder 1 stk. Cuubis-form. Denne service gælder kun på ordre som er købt på vores webshop og er sendt til en Dansk adresse.

Ønsker du at benytte dig af de 14 dages gratis returret, bedes du henvende dig til info@cuubis.dk for at oprette en retursag og du vil hurtigst muligt modtage en returlabel fra os.

OBS: Denne service gælder ikke returpakker, som ved forglemmelse ikke er blevet afhentet i en pakkeshop eller uden en henvendelse ang. returnering af pakken til Cuubis ApS. Se betingelser for uafhentet pakker her

Hvornår gælder de 14 dages gratis retur fra?
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren, herefter har du 14 dage, hvor du kan benytte dig af vores gratis retur ordning, såfremt alle betingelserne er overholdt.

Varens stand når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

da_DKDK